Av og til får man ikke sett sine helter før sceneteppet faller. Helst skulle vi ha sittet på første rad og sett våre sangere og skuespillere live, men slik er det ikke alltid. Selv et virus har vist oss at nærkontakt kan være problematisk.

Men i dag er det til og med problematisk å oppleve teater og opera hjemme! Strømmetjenestene florerer, konvensjonell tv blir okkupert (av hissige ungdom) og strømprisene bare øker og øker. Det er nesten så man brøler ut som de tre tenorene. Heldigvis er det noen som hører dine rop om hjelp, nemlig Tibber ekspertene med ny teknologi.

Hvorfor Tibber

Du lurer kanskje på hvorfor du skal velge nettopp Tibber, og ikke beholde det selskapet du bruker i dag? Det er mange grunner til at Tibber velges av flere og flere i dag, la oss se på noen fordeler:

  • Enkel og oversiktlig app
  • Markedets beste strømpris
  • Hurtig og kunnskapsrik support
  • Smart styring av forbruk
  • Ærlige priser

Som et strømselskap er det ikke lett å få gode tilbakemeldinger i dag. Hos sammenlignings-tjenesten Bytt.no får Tibber hele 4,5 av 5 stjerner.

Se mer opera uten dårlig samvittighet

Selv om du ikke får sett dine favoritter på TV, så kan du høre dem på mobil og nettbrett. Sett deg godt til rette i godstolen og ta inn alt av vakker opera. Du kan bruke strømmetjenester og lade dine enheter på tidspunkt det ikke koster så mye for strømmen. Selv om det er ganske vanskelig å forstå at strøm har forskjellig pris, så er det bare sånn det er akkurat nå.

Kanskje er du så heldig at du får TV-en for deg selv også?

For med Tibber trenger du ikke ha dårlig samvittighet eller stive skuldre for at strømregninga skal bli for høy. Tibber tar nemlig ikke noe påslag på strømforbruket ditt.

Er valget vanskelig

I en stadig mer stressende hverdag er det ikke sikkert du har tid til opera og teater. Men kultur må du ha, og da er kanskje internett din beste mulighet. Ikke nøl med å velge Tibber for dramatiske teaterstykker og operetter!