Du har kanskje hørt at katter er sofadyr som ikke liker å forlate hjemmet sitt. Men visste du at noen katter faktisk elsker å oppleve nye ting og steder? Kanskje din katt er en av dem som ville nyte en kveld på teater eller opera. Her er noen grunner til hvorfor du bør vurdere å ta med katten din på en slik utflukt.

Hvordan ta med katten din på teater eller opera

Hvis du har lyst til å prøve noe nytt med katten din, er det noen ting du bør tenke på før dere drar av gårde.

  • Sjekk om stedet tillater dyr i salen. Noen teatre og operahus kan ha spesielle regler eller arrangementer for dyrevennlige forestillinger.
  • Velg et stykke som passer for både deg og katten din. Unngå for høye lyder, sterke lys eller dramatiske scener som kan skremme eller stresse katten din.
  • Bruk et kattebur som er komfortabelt og trygt for transporten. Et kattebur gir både deg og katten din ro i sjelen når dere reiser sammen.
  • Ta med noe mat, vann, leker og et teppe til katten din i katteburet. Dette vil gjøre turen mer behagelig for den og holde den opptatt under forestillingen.
  • Vær oppmerksom på hvordan katten din reagerer underveis. Hvis den virker urolig, redd eller uvel, bør du ta den ut av salen så snart som mulig.

Katter er musikalske dyr

Katter har et godt øre for musikk og kan til og med synge selv. Noen katter liker å høre på klassisk musikk, mens andre foretrekker jazz eller rock. Hvis du har en katt som liker å lytte til musikk hjemme, kan det hende at den også vil sette pris på å høre profesjonelle sangere og musikere på scenen. Kanskje din katt vil bli inspirert til å bli den neste Pavarotti eller Lady Gaga.