For dem som driver teater så er det å la teppe falle et uttrykk som forteller noe om at man vil sette i gang forestillingen. Men man vil helst ikke falle på tepper i hjemmet. For en som elsker teater, er kanskje tepper noe av det mest naturlige i livet.

Tepper kan ha en fin effekt på umøblerte hjem. De er deilige å trampe på og gir rommene en helhetlig følelse. Man kan neste si at et nydelig teppe representerer en trygg havn i et hav av eikebord og laminat. Har du ikke tenkt så mye på tepper, så kan du finne ut mer her.

Fyll rommene med vakre tepper

Når man innreder for seg selv, så er det viktig å gjøre det akkurat som i teateret. Teppene skal gjøre romfølelsen total. Bruk Trendcarpet sine tepper – Nordens største sortiment av eksotiske tepper fra øst og vest. Ja faktisk fra hele verden. Naturlig vevde tepper fra håndverkere i Syria, Oman, Tyrkia og Iran. Eller fargerike tepper fra Mexico og Chile. Få verdens tepper under ett og samme tak.

Hvordan legge tepper i dine rom

Det er ulike metoder for å legge tepper på forskjellige rom i huset. En gang kan tilpasses med en fillerye, mens en stue blir elegant med viskoseteppe. På badet kan man ha myke, deilige matter av plysj. Alle rom har sin sjel og ynde, og det kan teppene dine få fram.

Det er ofte noen forhold som gjelder for fint interiør. Se om du kan finne det gyldne snitt, en størrelse som er mellom 1,6 og 1,7. Hva betyr dette? Jo, dersom gulvets areal er 20 kvadrat, så kan teppe ha en størrelse på rundt 11-12 kvadrat. Kanskje kan forholdet mellom en diagonal gjennom teppet og veggen bli akkurat det gyldne snitt! Det gyldne snitt er ikke menneskeskapt, det fins overalt i naturen.