Hvis du er i Trondheim bør du absolutt benytte deg av muligheten til å besøke Trøndelag Teater. De er kjente for sine stykker og utrolige skuespillere.

Dette er et teater som har hatt utrolig mange suksessfulle stykker med helt opp til 65 000 besøkende på ulike stykker. Teateret er en utrolig flott bygning i sentrum av Trondheim. Det er en institusjon som har vært populær i lang tid. Selve teateret består av fem scener med ulik publikumskapasitet. Noe som er spesielt med dette teateret er at de er et av få teater i Nord-Europa som har en skråscene. Hvis du ikke har sett en forestilling som inkluderer dette bør du absolutt sjekke det ut. Det er en opplevelse du ikke visste du ikke kunne være foruten. Husk på at du bør benytte deg av kleskoden som mange teatre har.

Bli inspirert

Skaff deg et deksel til Iphone 11 max som kan være inspirert av ditt favoritt-teaterstykke. Dette høres kanskje rart ut, men det er jo absolutt noe å tenke på! Det å dra på teater bør være en aktivitet vi gjør mer av, så alt som kan gi oss litt teater i hverdagen er jo noe vi bør sette pris på!

Andre teatre

Visste du at andre teatre faktisk tilbyr forestillinger på nett? Dette er jo et utrolig spennende initiativ som vi skulle ønske at vi hadde sett mer av.